A.Forsythiastraat 9
W.6163 MD GELEEN
  
T.06 5373 6203
E.info@adjust-limburg.nl
 

Adjust werkt in opdracht van onder meer:

Meander Groep Zuid Limburg Gemeente Brunssum GGzE - Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven De Kempen

Voor Stichting Meander Groep Zuid Limburg verrichtte Adjust de afgelopen drie jaar meer dan 100 arbeidsdeskundige onderzoeken. Dit is hun feedback op de dienstverlening van Adjust:

We zijn heel tevreden over de arbeidsdeskundige rapportages. De onderzoeken zijn uitgebreid en zorgvuldig, er is een goede onderbouwing en met je deskundige advies kunnen wij goed verder. Er zijn soms nog aanvullende vragen, maar daar volgt steeds snel een antwoord op.

Na de aanvraag is er geen lange wachttijd en dat is prettig. Onze casus bespreking en opmerkingen worden serieus genomen, je neemt er (soms ruim) de tijd voor en de gesprekken ervaren wij allemaal als prettig, maar veel belangrijker natuurlijk ook onze medewerkers. Bij navraag hebben we als Meander van geen enkele medewerker een negatief geluid gehoord over de gesprekken, medewerkers voelen zich serieus genomen en gehoord, kortom zijn tevreden en wij dus ook.

Je advies is helder en deskundig, we zijn er niet altijd even blij mee smile, maar het is prima op te volgen. Zoals je kunt zien in het “lijstje” van namen waarbij je een onderzoek hebt verricht, zijn sancties eigenlijk niet aan de orde. We hadden op meer dan 100 dossiers één sanctie en deze is gerepareerd d.m.v. het aantekenen van bezwaar, waarvoor je je ook sterk hebt gemaakt en met succes.

De prijs is goed en voor zover ik op de hoogte ben, nog steeds hetzelfde gebleven. Als ik deze vergelijk met andere arbeidskundigen is het bedrag gelijk, als moet ik erbij vermelden dat jij degene bent waar we de meeste onderzoeken aanvragen en zij hun offerte / prijs hierop afstemmen.

Marja Kerkvliet,
Verzuim en re-integratie Adviseur, Meander